Om oss

UNICA MEDIA AB

BYGGNORDEN, MED FYRA UTGÅVOR SKICKAS TILL NOGA UTVALDA FÖRETAG,

HELT KOSTNADSFRITT.

Unica Media AB är ett ungt och ambitiöst företag som redan arbetat sig långt.

 

På bara ett par år har vi utvecklat fyra webbtidningar och ett fysiskt magasin med exklusivt material, som trycks i cirka fyra utgåvor per år.

 

Vår vision är att utöka för att täcka nyhetsflödet i ännu fler branscher, så att vi kan bistå med allmännyttig information till ännu fler entreprenörer och företagare. Vi fortsätter att jobba hårt för att förankra vår position som den främsta och bästa nyhetskällan inom respektive branschområden.

 

Basen för vår verksamhet är ett engagemang och ett genuint intresse för det vi berättar om. Vi är säkra på att det är två bärande element för att kunna tillfredsställa läsarnas behov av intressanta, aktuella och värdefulla nyheter. Varje månad har vi tusentals unika besökare och en mängd nöjda annonsörer – siffror som stadigt ökar.

 

Tack vare den goda responsen från såväl nya som återkommande läsare som annonsörer vet vi att våra webbtidningar är några av de självklara valen för den som vill hålla sig uppdaterad inom respektive bransch, eller om marknadsföra sitt företags tjänster eller produkter.

 

 

JOBBA HOS OSS

Vi söker alltid efter kompetenta medarbetare, både journalister och mediasäljare. Har du vad som krävs?

Skicka CV till info(at)unicamedia.se.

 

ANNONSERING

Vi erbjuder annonseringslösningar för

både små och stora företag.

Vill ni synas i något av våra medier?

Skicka en förfrågan till annons(at)unicamedia.se.

KONTAKT

Unica Media AB

Hammarby Fabriksväg 23

120 30 Stockholm

Org.nr 556961-2624

 

Tel: (+46)738984191

Mail: info(at)unicamedia.se

UNICA MEDIA AB

Grunden för våra tidningar är ett genuint intresse och engagemang för det vi berättar om. Vi är övertygade om att det är två bärande komponenter för att kunna leverera intressanta, aktuella och värdefulla nyheter till våra läsare.

Copyright © All Rights Reserved